Doe mee met de Grote Grillworsttest 2024!

De keuring van de Grote Grillworsttest 2024 is ingepland en vindt plaats op woensdag 17 januari. Ambachtelijke slagers kunnen zich nu aanmelden voor deze vakwedstrijd, exclusief voor KNS-leden. Lever jouw ambachtelijke grillworst op tijd in en ontvang na de prijsuitreiking jouw persoonlijke juryrapport. Bovendien kan een plek in de top 10 jouw slagerij veel publiciteit opleveren!

Keuring

De keuring van de Grote Grillworsttest vindt plaats onder leiding van het Expertisecentrum voor het Slagersambacht. De juryleden keuren de grillworsten op diverse componenten. Zo spelen het aangezicht en snijvlak, de samenstelling, bewerking, consistentie en natuurlijk ook de geur en smaak een rol in de keuring. Elke deelnemer ontvangt na de prijsuitreiking een juryrapport. De grillworsten worden zowel koud als warm gekeurd.

Vakkundige jury

Iedere keuring wordt uitgevoerd door een vakkundige jury, bestaande uit gecertificeerde keurmeesters, een branche erkende meesterslager of branche erkende meesterverkoper én bovendien is er ook altijd een plek aan de jurytafel voor de winnaar van het voorgaande jaar. Binnenkort maken wij bekend wie er op woensdag 17 januari in de jury zitten.

Inleveren

De grillworsten kunnen fysiek of per post worden ingeleverd bij SVO in Houten. Zorg er wel voor dat ze uiterlijk dinsdag 16 januari om 15.00 uur aanwezig zijn op het volgende adres: SVO, Sleepboot 2, 3991 CN in Houten. Lees de spelregels vooraf aandachtig door om teleurstellingen te voorkomen.

Uitreiking

Meer informatie over de uitreiking volgt later.

Meld je direct aan!

Meld je nu aan 

Door dit formulier in te vullen, ga je akkoord met de Privacyverklaring en de spelregels.