ALV met masterclass Storytelling op 24 juni

Op maandag 24 juni vindt de volgende Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats in Utrecht. Dit jaar combineren we de ALV met een masterclass Storytelling. Leden en partners zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier.

Algemene ledenvergadering

Tijdens de ALV bespreken we ontwikkelingen en verenigingszaken, waaronder de financiën. Denk en praat mee over onze vereniging!

Masterclass Storytelling

Wij hebben topspreker Harry Slagman uitgenodigd om voorafgaand aan de ALV een interactieve en praktijkgerichte masterclass over storytelling te verzorgen. Wil je iemand overtuigen? Wil je iets duidelijk maken of voor elkaar krijgen? Dan heb je iets nodig. Een verhaal! En laat jij als slager nou een prachtig en uniek verhaal hebben waarmee jij jouw vakmanschap en ambacht kunt laten stralen en doelgroepen aan jouw slagerij kunt binden!

Maar hoe werkt dat dan? Hoe maak jij het verschil met jouw eigen passende verhaal en hoe draag je deze uit? Laat je meenemen in de kracht van Storytelling met pakkende voorbeelden en ga direct zelf aan de slag met de tips van Harry.

Programma

17.30 – 18.00 uur ontvangst
18.00 – 18.45 uur diner – ontmoet slagers en poeliers uit het hele land
18.45 – 19.45 uur masterclass Storytelling door Harry Slagman
19.45 – 21.00 uur algemene ledenvergadering KNS – exclusief voor leden
21.00 – 22.00 uur netwerkborrel

Harry Slagman

Harry Slagman focust zich als spreker, trainer en coach op Storytelling op het gebied van Sales, Leiderschap, Presenteren en Ondernemen. Harry zet zich dagelijks in om professionals, managers, ondernemers, teams en bedrijven te helpen bij het vinden, versterken en gebruiken van verhalen in een zakelijke omgeving. Hij kan als geen ander overbrengen hoe je verhalen kunt inzetten om te overtuigen, inspireren, activeren én motiveren.

Locatie

Evenementenlocatie Mereveld
Mereveldseweg 9, Utrecht

Let op! Deze bijeenkomst is exclusief toegankelijk voor leden en partners van KNS.

Aanmelden