Aanmelden voor de Leukste Slagerij 2019 is nog mogelijk

De zoektocht naar de Leukste Slagerij 2019 gaat beginnen. In 2018 was het één van de hoogtepunten in de slagerijbranche: de finale van de eerste editie van de verkiezing van de ‘Leukste Slagerij’. Daar werd Vleeschhouwerij Zetten door de vakjury verkozen tot de landelijke winnaar. Dit jaar vindt deze sympathieke wedstrijd wederom plaats. Je kunt je nog aanmelden tot 15 september via de site Leuksteslagerij.nl.

Het onderscheidend vermogen bij deze verkiezing zit hem in het kunnen winnen van een titel in de eigen provincie volledig op basis van de mening van de klant. Bij de eerste editie kregen slagerijen na het winnen van de titel ook de lokale en regionale media over de vloer. Het winnen van een titel zorgt voor trotse medewerkers, positieve publiciteit en meer omzet.

Stemmen

Vanaf 16 september t/m 11 oktober kan het publiek stemmen op zijn of haar favoriete slagerij. Bij het uitbrengen van een stem worden rapportcijfers gegeven voor een aantal criteria (bijvoorbeeld prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid, assortiment etc.). Ook wordt gevraagd naar verbeterpunten voor de slagerij. Rapportcijfers en verbeterpunten worden aan de genomineerde teruggekoppeld in de vorm van een benchmarkrapport.

Provinciewinnaars

Op basis van de stemronde is er in iedere provincie een winnaar. De ranglijst per provincie wordt opgesteld op basis van een gewogen gemiddelde waarbij het aantal stemmen voor 50 procent meetelt en het gemiddelde rapportcijfer ook voor 50 procent meetelt. Om Provinciewinnaar te worden, heb je minimaal vijftig stemmen nodig.

Finale

De twaalf provinciewinnaars en de vier beste nummers 2 kwalificeren zich voor de grote finale op 4 november tijdens de VAS in Amsterdam. De beoordeling van de finalisten vindt plaats door een deskundige jury én het aanwezige publiek.

Organisatie

De verkiezing is een initiatief van Stichting Slavakto en Vleesmagazine is mediapartner van de verkiezing. De organisatie van de verkiezing is in onafhankelijke handen van Vote Company. Deze specialist in verkiezingen faciliteert bijvoorbeeld ook de Musical Awards en de Zoover Awards.

Meld je nu aan