Nieuwe coronacalculator berekent hoe ondernemer door crisis komt

MKB-Nederland en VNO-NCW hebben donderdag 9 april een nieuw corona-instrument voor ondernemers gelanceerd: de Corona Calculator. Met deze calculator kun je als ondernemer berekenen in hoeverre jij in aanmerking komt voor de overheidsmaatregelen en welke effecten die maatregelen hebben op de financiële positie van jouw bedrijf de komende periode. De KNS is erg te spreken over dit instrument waarmee ondernemers nog meer inzicht krijgen in de diverse steunmaatregelen en wat deze kunnen betekenen voor het bedrijf. 

Met dit platform bieden MKB-Nederland/VNO-NCW jou als ondernemer ondersteuning in deze onzekere tijden. Door je een relevant overzicht van regelingen te bieden. Zodat jij snel de beste oplossingen voor jouw uitdaging kan selecteren en aanvragen.

De slagersbranche is aangesloten bij MKB-Nederland. Door het lidmaatschap van MKB-Nederland krijgt ieder lid van de KNS de beschikking over een extra grote hoeveelheid kennis over onderwerpen die rechtstreeks betrekking hebben op het midden- en kleinbedrijf. En juist in deze tijd bewijst het lidmaatschap van belangenbehartigers, zoals MKB-Nederland en VNO-NCW zijn waarde.

Ga naar de Corona Calculator