Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik dan hier.

Oproep tot uitbreiding noodpakket aan kabinet - KNS Nieuwsbrief 23 april 2020
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_002

Nieuws

Oproep tot uitbreiding noodpakket aan kabinet

Sinds het begin van de coronacrisis ziet de KNS twee bewegingen in de branche. De ambachtelijke slagers in dorpen en steden draaien volgens prognose of soms zelfs beter. Slagers die gevestigd zijn in toeristische gebieden en zeker de slagers die hoofdzakelijk aan horeca leveren hebben het zeer moeilijk. Zeker met het dichtblijven van de horeca en recreatiemogelijkheden, is de noodzaak van steunmaatregelen groot. De KNS steunt de oproep van MKB-Nederland en VNO-NCW voor een tweede noodpakket.

Meer inspiratie op vernieuwde homepage Slagerspassie.nl

Om een beter beeld te krijgen van de inhoud op Slagerspassie.nl, is een deel van de inhoud op de vernieuwde homepage gezet. Op deze manier kunnen gebruikers een voorproefje krijgen van de beschikbare inspiratie, zonder in te loggen op het platform. Hier vindt de kijker naast magazines ook interviews, reportages en vlogs. Als je meer magazines wilt bekijken, of wilt reageren, foto’s uploaden of liken, dan moet je wel inloggen op Slagerspassie.nl.

(advertorial)
Gelderblom ziet toekomst in jou!

Gelderblom franchise is op zoek naar jonge en frisse ondernemers die doelgericht willen ondernemen binnen de Gelderblom formule. Dit In combinatie met locaties is Midden-Nederland, Zuid Holland  en regio Brabant. Heeft u interesse in een vrijblijvend en persoonlijk gesprek? Meld u via deze link.

KNS helpt ook bij het maken van belangrijke strategische keuzes

Bij de opstart, verplaatsing, de renovatie of de beëindiging/verkoop van een slagerij sta je vaak voor moeilijke keuzes. De KNS biedt jou als lid ondersteuning door verschillende producten aan te bieden, die helpen bij het maken van de juiste strategische keuzes. Nieuwe producten zoals de Quick Scan, Locatiescan Light en interne bedrijfsanalyse bieden uitkomst.

Handschoenen dragen tijdens het werk in de winkel?

Als ambachtelijke slager werken jij en je team volgens de Hygiënecode voor het Slagersbedrijf. In deze tijd van het coronavirus is hygiënisch werken nog belangrijker. Slagers maar ook de KNS hebben de vraag van consumenten gekregen waarom er geen handschoenen worden gedragen. Het antwoord is heel simpel.

(advertorial)
IMPROVE YOUR RIBS, and let them shine!

Mei staat bij Degens volledig in het teken van de Spare & Kip Ribs. Iedere vakspecialist geeft nu heel gemakkelijk een extra smaak boost en gelijktijdig een optimaal rendement met meer glans. Creëer deze maand uw eigen spareribs expres en verwen thuisblijvend Nederland met de American Smokey Joe, Chinees sweet, Indonesische mild en Thais hot? Bel voor gratis monsters onze vertegenwoordigers!

Studenten helpen ondernemer met fysieke winkel om online te ondernemen

Om MKB-ondernemers met een fysieke winkel in deze tijd te helpen de stap te zetten van offline naar online heeft het Retail Innovation Platform, samen met Retail Insiders & Future-Proof Retail, het initiatief “Eerste hulp bij online retail” opgezet. Met dit initiatief koppelen ze retailers aan studenten die middels concrete opdrachten retailers op afstand helpen om de stap naar online te zetten. Ondernemers kunnen zich inschrijven t/m 30 april 2020.

Laat Google weten of maaltijdbezorging mogelijk is

Laat Google weten dat je bent begonnen met het bezorgen van maaltijden. Je komt dan hoger in de zoekresultaten van Google en Google Maps als iemand zoekt naar bedrijven die maaltijden bezorgt. Een handige manier om je bereik onder potentiële klanten te vergroten.

Koningsdag is nationale feestdag

Aanstaande maandag is het 27 april en dat betekent Koningsdag, een nationaal erkende feestdag. Ook al gaan alle festiviteiten op Koningsdag door de coronacrisis niet door of in een aangepaste vorm, het is een vrije dag voor medewerkers in de slagersbranche zoals vastgelegd in de Cao voor het Slagersbedrijf.

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_012
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_013
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_014
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_015
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_016