Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik dan hier.

Checklist coronasteun beschikbaar - KNS Nieuwsbrief 16 april 2020
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_002

Nieuws

Coronacalculator berekent hoe ondernemer door crisis komt

MKB-Nederland en VNO-NCW hebben de Corona Calculator gelanceerd. Met deze calculator kun je als ondernemer berekenen in hoeverre jij in aanmerking komt voor de overheidsmaatregelen en welke effecten die maatregelen hebben op de financiële positie van jouw bedrijf. De KNS is erg te spreken over dit instrument waarmee ondernemers inzicht krijgen in de diverse steunmaatregelen en wat deze kunnen betekenen voor het bedrijf.

Checklist coronasteun beschikbaar

De overheid, ons pensioenfonds en bedrijfstakfondsen, de belastingdienst. Van alle kanten zijn er financiële regelingen beschikbaar gesteld aan ondernemers te ondersteunen in deze tijd van het coronavirus. Wellicht zie je in alle informatie die jouw kant op komt, door de bomen het bos niet meer. Via deze checklist krijg je in 9 stappen het overzicht weer terug.

(advertorial)
De occasion van de maand bij Visser Goes

Gehaktmolen van K + G Wetter, type EW 114. De machine is zo goed als nieuw. De gehaktmolen is klaar om geleverd te worden, inclusief plaatsing en installatie. Kijk op onze website www.vissergoes.nl om alle occasions te bekijken. Deskundige revisie en snelle en betrouwbare service. Staat uw gewenste occasion er niet tussen? Neem contact met ons op 0113-233263.

Kredietverzekeringen gegarandeerd door staat

MKB-Nederland en VNO-NCW zijn blij met de staatsgarantie van € 12 miljard op kredietverzekeringen die staatssecretaris van Financiën Vijlbrief dinsdag 7 april heeft aangekondigd. Het is volgens de ondernemersorganisaties de simpele, snelle en effectieve regeling geworden waarop ze eerder aangedrongen hadden.

Hygiƫnisch werken, de basis van de corona-maatregelen

In deze tijd worden in de slagerij veel extra maatregelen getroffen om het winkelen voor klanten het werken in de slagerij veilig en verantwoord te houden. Naast alle corona-maatregelen staat werken volgens de Hygiënecode voor de slagerij aan de basis van hygiënisch en voedselveilig werken. Om je kennis van de Hygiënecode te verhogen en te toetsen kun je de module Hygiënisch werken op Slagerspassie.nl doorlopen. Doe de test!

(advertorial)
Gevraagd: enthousiaste fulltime filiaalhouders

Voor onze filialen in Tilburg en ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar filiaalhouders met uitstekende communicatieve en vaktechnische vaardigheden. Interesse? E-mail uw gegevens naar koenpessers@gmail.com of bel met Koen Pessers 06-502 329 03. Interesse?

Nederlands team voor ‘EK beroepen’ bekend

Maar liefst 26 Nederlandse vaktoppers voor komende editie van het EK voor beroepen, de EuroSkills, zijn bekend. Nieuw dit jaar is dat ook slagers meedoen aan deze wedstrijd. Slager Kevin van der Veen, werkzaam bij Nederhoed Worstmakerij in Leek, vertegenwoordigt ons tijdens EuroSkills. Kevin heeft in 2018 meegedaan aan de International Young Butchers' Competition.

Vakwedstrijd Spareribs Trophy geannuleerd

De vakwedstrijd van de Spareribs Trophy is geannuleerd. Door de aangescherpte maatregelen omtrent corona zijn alle bijeenkomsten tot 1 juni verboden. De keuring van deze vakwedstrijd valt hier ook onder.

Internetcriminaliteit is toegenomen door het coronavirus

De wereld is in de ban van het coronavirus en alle aandacht gaat uit hiernaar. Helaas maken cybercriminelen hier misbruik van. Niet alleen consumenten maar ook ondernemers zijn het doel, zeker doordat er meer online besteld wordt dan voorheen. Ons advies: wees alert op (phishing)-berichten, downloads en handige coronatools die worden verspreid en deel ook deze zorgen met je medewerkers.

Liveblog van de KNS

In dit corona-liveblog houdt KNS bij wat het team van de KNS doet voor jou als ondernemer, werkgever en vakman #hartvoorslagers. Hier zie je de nieuwsberichten die we hebben gepubliceerd, informatiepagina's en communicatiemiddelen die wij hebben ontwikkeld en nog veel meer.

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_013
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_014
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_015
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_016