Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik dan hier.

De kracht van de versspeciaalzaak in tv-spot - KNS Nieuwsbrief 30 april 2020

Nieuws

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_002
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_003
Samenwerkende versbranches laten de kracht van de versspeciaalzaak in tv-spot zien

“Vers en met liefde”; dat is de boodschap van een tv-spot die door een aantal samenwerkende versdetailhandelbranches wordt gelanceerd. Deze samenwerkende branches zijn de groentespecialisten (AGF Detailhandel Nederland), foodspecialiteiten winkels (Vakcentrum), visspecialisten (VNV), bakkers (NBOV), bloemisten (VBW), poeliers (NBPW) en slagers (KNS). In een tv-spot, die te zien is vanaf 1 mei op de publieke zenders, tonen de gezamenlijke branches de kracht van de ‘versspecialist in jouw buurt’.

Blog Marian Lemsom: Moment voor een compliment

Een compliment aan alle slagers! Ondernemend, creatief en oplossingsgericht; dat is wat de klok slaat in deze nieuwe wereld. De wereld van de 1,5 meter economie. Samen met je team onderzoeken hoe je het beste gezond en veilig kunt werken, hoe je jouw mooie producten veilig bij de klant kunt krijgen en hoe je jouw bedrijf in economisch veilig vaarwater brengt. Petje af voor al deze slager-ondernemers! Juist nu.

(advertorial)
Voor een perfect product

Victorinox staat voor een compromisloze kwaliteitsstandaard. Bij ontwikkeling gaat men dan ook niet over één nacht ijs. Zo ook bij ontwikkeling van het ongeëvenaarde Fibrox® handvat. DELMO GROOTHANDEL is exclusief importeur van de professionele messen van Victorinox en kan u van advies voorzien op het gebied van duurzaam gereedschap.

enquete invullen met pen-500x
Vragenlijst huurdossier

Na intensieve onderhandelingen is ca. drie weken geleden een steunakkoord getekend tussen de retailers en de vastgoedsector. Het Steunakkoord is een bodemafspraak die ruimte biedt voor maatwerkoplossingen per retailer, per verhuurder en per locatie. Door middel van een enquête horen wij graag jouw bevindingen van de afgelopen tijd met betrekking tot jouw gesprekken met de verhuurder.

Verpakken is vernieuwd op Slagerspassie

De functie, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en de uitstraling: er is eigenlijk veel te vertellen in de wereld van verpakkingen. Daarom is het magazine dat voorheen nog ‘verpakken en etiketteren’ heette aangepast naar ‘Verpakken’ en aangevuld met nieuwe ontwikkelingen en tips. Bekijk het vernieuwde magazine op de nieuwe homepage van Slagerspassie.nl 

(advertorial)
IMPROVE YOUR RIBS, and let them shine!

Mei staat bij Degens volledig in het teken van de Spare & Kip Ribs. Iedere vakspecialist geeft nu heel gemakkelijk een extra smaak boost en gelijktijdig een optimaal rendement met meer glans. Creëer deze maand u eigen spareribs expres en verwen thuisblijvend Nederland met de American Smokey Joe, Chinees sweet, Indonesische mild en Thais hot? Bel voor gratis monsters onze vertegenwoordigers!

Is een desinfectants voor klanten in de winkel verplicht?

Deze week belde een slager met de vraag of het verplicht is voor een slager om handdesinfectants aan klanten aan te bieden bij het betreden van de winkel. Het antwoord is: Nee. Ook in corona-tijd is dat niet verplicht. Lees het volledige antwoord hier.

Mag je een bbq verzorgen op locatie als slager?

Deze vraag is aan ons door enkele slagers gesteld. Op basis van de maatregelen die door de overheid zijn afgekondigd is het niet mogelijk om een barbecue op locatie te verzorgen. Het antwoord is dus nee. Lees de toelichting hier.

Speciaalzaken hebben veel meer klanten

Nu we niet uit eten kunnen en geen speciaalbiertjes kunnen bestellen op een terras, halen we wat luxere boodschappen voor thuis. Delicatessenzaken, kaasboeren, wijnhuizen en ambachtelijke slagers zien dat klanten bereid zijn meer uit te geven. Lees wat Marian Lemsom daarover te zeggen had bij RTL Nieuws.

Bevrijdingsdag is een algemeen erkende feestdag

Aanstaande dinsdag is het 5 mei en dat betekent Bevrijdingsdag. Eén keer per vijf jaar geldt vijf mei als een algemeen erkende feestdag. En dit jaar (2020) is dat het geval. Dit houdt in dat deze dag gelijk is als alle andere algemeen erkende feestdagen. Ook al gaan alle festiviteiten op Bevrijdingsdag door de coronacrisis niet door of in een aangepaste vorm, het is een vrije dag voor medewerkers in de slagersbranche zoals vastgelegd in de Cao voor het Slagersbedrijf.

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_013
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_014
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_015
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_016