Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik dan hier.

GEANNULEERD: evenement Slagers in the Spotlight - KNS Nieuwsbrief 12 maart 2020
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_002

Nieuws

GEANNULEERD: evenement Slagers in the Spotlight

De KNS heeft in verband met het coronavirus besloten om het evenement Slagers in the Spotlight op 30 maart te annuleren. Wij hechten heel veel waarde aan het inspireren en ontmoeten van onze leden en relaties. Het gezondheidsrisico is echter te groot. We willen onze leden en relaties niet aan gezondheidsgevaren blootstellen.

Week van de Slager: meer dan 100 slagers doen mee

Van 11 t/m 16 mei wordt de Week van de Slager gehouden. De week is bedoeld om het perspectief van het veelzijdige en creatieve slagersvak te laten zien en ervaren. Hoe meer slagers mee doen, des te meer aandacht het slagersvak krijgt. Laten we met elkaar zorgen dat het slagersambacht weer in de vizier komt van de consument én dat de branche gezien wordt als potentiële werkgever. Want dat verdient het. De eerste 100 slagers hebben zich aangemeld, maar dat mag nog veel meer worden! Meld je nu aan!

(advertorial)
De Occasion van de Maand bij Visser Goes

Deigthon formatic hamburgermachine: machine is compleet gereviseerd, voorzien van automatische schraapdraad reiniger en papiergever. Bezoek de website van Visser Goes om alle occasions te bekijken. Zeer deskundige revisie en een snelle en betrouwbare service. Staat uw gewenste occasion er niet tussen? Neem dan toch contact met ons op, wellicht dat we u kunnen helpen. 0113-233 263.

Maatregelen tegen het coronavirus in de slagerij

De Europese autoriteit voor voedselveiligheid EFSA stelt dat er geen bewijs is dat voedsel een bron is waarmee het coronavirus kan worden overgedragen. Op onze speciale informatiepagina lees je welke maatregelen je moet treffen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ga naar het dossier.

Barbecuetechnieken en materialen op Slagerspassie

De ene barbecue is de andere niet. Met kooltjes of hout, een deksel of niet, directe of indirecte hitte. Er bestaat niet zoiets als één soort barbecue. En daarom is het best handig om daar meer vanaf te weten. In het vernieuwde magazine ‘Barbecuetechnieken en materialen’ wordt nu meer aandacht besteedt aan verschillende soorten barbecues. Met informatie en inspiratie om het seizoen goed te beginnen! Bekijk het magazine op Slagerspassie.nl

(advertorial)
Gratis Paasboekje – De avonturen van Ollie

Een nieuwe Paascampagne voor jou & je klanten! Een spannend verhaal met het varkentje Ollie, leuke spelletjes & heerlijke recepten met Duroc d’Olives varkensvlees. Vraag de gratis Paasboekjes aan je grossist & laat de consument ontdekken hoe eenvoudig het is om zelf een heerlijk lentegerecht met varkensvlees te bereiden.

Onderzoek Toxoplasmose gestart

Onlangs is het startschot gegeven voor het project ‘One Health For Meat Products’. In dit project wordt onderzocht welke toevoegingen aan rauw te consumeren vleesproducten, en welke combinaties en hoeveelheden, invloed hebben op de levensvatbaarheid van Toxoplasma gondii (T. gondii). Betrokken partijen zijn verschillende vleeswarenproducenten, de Vereniging Nederlandse Vleeswarenfabrikanten, de KNS en de onderzoeksinstuten RIVM, Wageningen Food & Biobased Research en Wageningen Bioveterinary Research.

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_011
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_011
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_012
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_013
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_014
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_015
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_016