Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik dan hier.

Nationale Postcodeloterij steunt ambachtelijke ondernemers met cadeaukaart - KNS Nieuwsbrief 7 mei 2020
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_002

Nieuws

Nationale Postcodeloterij steunt ambachtelijke ondernemers met cadeaukaart

De Nationale Postcodeloterij maakt iedere maand vele winnaars blij, waarbij vaak hele wijken in Nederland winnen. De huidige situatie vraagt om een extra inspanning. Er zijn extra schenkingen gedaan aan bijvoorbeeld de Voedselbanken. Ook is gekeken hoe lokale ondernemers kunnen worden gesteund. Het prijzenpakket van de maanden april, mei en juni worden uitgebreid met cadeaukaarten, die o.a. in te wisselen zijn bij lokale versdetaillisten. De KNS vindt dit een mooie kans voor slagers om mee te doen. 

coronacalculator
Bereken hoe corona-regelingen jouw onderneming helpen

MKB-Nederland en VNO-NCW hebben een speciale rekentool ontwikkeld: de coronacalculator. Hiermee kun je berekenen hoe de financiële steunmaatregelen van de overheid jouw bedrijf kunnen helpen. In 3 eenvoudige stappen zie jij de financiële toekomst van jouw organisatie tijdens de corona-crisis. 

(advertorial)
Latijns Amerikaanse smaken

Haal het voorjaar in de winkel met de Latijns Amerikaanse smaken van Verstegen. De Latijns Amerikaanse keuken is hot qua smaak en populariteit. Door de diversiteit van deze keuken zit er voor iedereen wel iets lekkers bij. Probeer eens de Smokey bbq burger uit Argentinië met de kruidenmix voor pulled pork smokey paprika. Ook lekker met onze Guilt Free  Salsa Tex-mex.

Administratie rekenmachine-500x500
Spookfacturen en internetcriminaliteit

Als ondernemer heb je misschien wel eens te maken gehad met spookfacturen, valse nota’s of phishing mails. De wereld is in de ban van het coronavirus en alle aandacht gaat uit hiernaar. Helaas maken cybercriminelen hier misbruik van. Niet alleen consumenten maar ook ondernemers zijn het doel. Op dit moment zijn er weer diverse spookfacturen gesignaleerd. Waar kun je op letten?

schildje KNS
KNS-schildje zorgt voor zichtbaarheid

De slager staat voor ambacht en kwaliteit en is in deze periode van grote waarde voor de consument. Om de zichtbaarheid van de slager te vergroten heeft de KNS het lidmaatschapsschildje ontwikkeld. Consumenten zien toegevoegde waarde in een zichtbaar lidmaatschap van een betrouwbare en stabiele brancheorganisatie, die is onderscheiden met het predicaat Koninklijk.  Heb jij deze ook een mooie plek gegeven op de pui of in de winkel? Stuur ons jouw foto! info@knsnet.nl.

(advertorial)
Natuurkoe, nu exclusief bij Kroon Vlees

Kroon Vlees is sinds kort de exclusieve leverancier van Natuurkoe uit de regio van de familie Ubels uit Anderen (nabij Gieten). De boerderij Natuurkoe is een bijna gesloten kringloopbedrijf. De kalveren worden op de boerderij geboren en groot gebracht bij de moederkoeien en blijven tot het einde op het bedrijf. Een schitterende manier van circulair boeren waarbij de runderen een goed leven hebben en een smaakvol en eerlijk product opleveren. Wil je meer weten, bezoek onze website

logo ggt
Prijsuitreiking vakwedstrijd Grote Grillworsttest

Aanstaande maandag 11 mei om 15.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats van de vakwedstrijd Grote Grillworrsttest. De uitreiking vindt online plaats met de finalisten in verband met de corona-maatregelen. Benieuwd wie de winnaar wordt? Volg het nieuws op onze website en facebook voor de bekendmaking. 

blog-500
Liveblog

Vanuit de KNS werken wij hard om jouw belangen te behartigen in Den Haag, is er dagelijks contact met MKB-Nederland en collega brancheorganisaties en voorzien wij jou van belangrijke informatie over het coronavirus. In dit liveblog houden wij bij wat wat wij doen voor jou als ondernemer, werkgever en vakman #hartvoorslagers. Nieuwsberichten die we hebben gepubliceerd, informatiepagina's en communicatiemiddelen die wij hebben ontwikkeld en nog veel meer. Heb je een vraag, bel ons!

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_011
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_012
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_013
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_014
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_015
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_016