Nationale Postcodeloterij steunt ambachtelijke ondernemers met cadeaukaart

De Postcode Loterij maakt iedere maand vele winnaars blij, waarbij vaak hele wijken in Nederland winnen. Deelnemers steunen met hun deelname 105 goede doelen. De huidige situatie vraagt om een extra inspanning. De Postcode Loterij heeft daarom extra schenkingen gedaan aan goede doelen, zoals de Voedselbanken. Ook heeft de Postcode Loterij gekeken hoe zij lokale ondernemers kan steunen. Zij gaat dat doen door het prijzenpakket van de maanden april, mei en juni uit te breiden met cadeaukaarten.

Bovenop het reguliere prijzenpakket maken deelnemers deze maanden kans op 17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten die te besteden zijn bij ondernemers en winkeliers in de buurt. Het grootste deel, 12,5 miljoen euro, verloot zij in de trekking van mei. Zoals bij de Postcode Loterij gebruikelijk winnen deelnemers met elkaar. De cadeaukaarten worden door vele wijken in Nederland gewonnen. De ondernemers en winkeliers in die buurten en regio’s doen daar hopelijk hun voordeel mee.

De KNS vindt dit een mooie kans voor slagers om mee te doen. Dit kan voor een omzetimpuls zorgen voor de slagersbranche door meer consumenten naar de lokale slager te trekken en vervolgens hen te verleiden meer te besteden dan de waarde van de cadeaukaart.

Hoe werkt het?

In de trekkingen van april, mei en juni van de Postcode Loterij worden cadeaukaarten verloot. Winnaars van een cadeaukaart ontvangen per lot een tegoed van 50 euro dat zij via de website van de loterij kunnen inruilen voor cadeaukaarten die bij ondernemers in de buurt te besteden zijn. Zij kunnen kiezen uit een ruime selectie aan cadeaukaarten: de Bakkerscadeaukaart, de Lokaal verscadeaukaart, de Koffiecadeaukaart, de IJscadeaukaart, de Restaurant Cadeaukaart, de Nationale Horeca cadeaukaart, de fashioncheque en de HEMA cadeaukaart. Op deze manier maken deelnemers kans op deze extra prijzen en ontstaat de mogelijkheid voor een steuntje in de rug voor lokale ondernemers in deze lastige periode.
Ondernemers die zich willen aansluiten bij één van de cadeaukaarten, kunnen dit gedurende de actieperiode kosteloos doen.

Deelname Lokaal verscadeaukaart

Deelname is gratis! Deze actie gaat in mei 2020 van start en gaat de komende jaren de ambachtelijke winkels die verse producten verkopen, mogelijk veel nieuwe klanten en omzet brengen. Ontdek wat het voor jou kan betekenen.
De Lokaal verscadeaukaart heeft een waarde van € 10,00 en dient in één keer bij de deelnemende versondernemer besteed te worden. Jouw onderneming ontvangt voor de kaarten uit deze extra trekkingen, een vergoeding per ingeleverde cadeaukaart van € 9,00. De kaart heeft een geldigheid van 12 maanden vanaf de verzenddatum naar de prijswinnaar. Er vindt geen restitutie plaats.

Bekijk hier de volledige voorwaarden

Vergoeding toekomstige trekkingen

  • Per 1 juli 2020 onvang je per ingeleverde cadeaukaart €6,50 (i.p.v. €9,-)
  • De cadeaukaarten hebben vanaf 1 juli een andere uitstraling van die van de eerdere trekkingen.
  • Kaarten kunnen eenvoudig worden verzilverd via een smartphone met de Scan’r App. De afhandeling wordt volledig verzorgd door Touch Incentive Marketing B.V.
  • Facturen worden binnen 30 dagen na ontvangst betaald.
  • Het is te allen tijde mogelijk om tussentijds op te zeggen, zonder enige verplichting (dus ook na de extra trekkingen).

Aanmelden

Aanmelden kan via het online inschrijfformulier

Disclaimer

Hoewel wij deze actie van harte ondersteunen is de Koninklijke Nederlandse Slagers niet verder betrokken bij de organisatie en dan ook niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen van deelname aan deze actie.