Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik dan hier.

Extra KNS Nieuwsbrief - Coronavirus & slagers
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_002

Beste KNS-leden,

Op dit moment komt er een boel op jou af. Als mens, als ondernemer en als werkgever. Het team van de KNS werkt hard om de belangen van de slagersbranche te behartigen, om jouw vragen te beantwoorden en hebben wij nauw contact met collega-brancheorganisaties, MKB-Nederland, ministeries en de overheid. Door de KNS is via diverse kanalen in Den Haag aangegeven dat slagers, net als supermarkten ten alle tijden open dienen te blijven om zo te voorzien in de voedselvoorziening.

 

faq met loep-500
Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

Gisteren heeft de regering diverse maatregelen bekend gemaakt. Wij hebben vandaag hierover vragen gekregen. De antwoorden op deze vragen hebben wij op onze website gepubliceerd. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur een e-mail naar info@knsnet.nl of stuur een dm via facebook/KNSvoorslagers.

Klik hier

KNS_logo FC-liggend
Wat doet de KNS?

Naast een zeer uitgebreid informatiedossier op de website, heeft de KNS veelvuldig contact met diverse organisaties. Denk hierbij aan ministeries, MKB nederland, Detailhandel Nederland, organisaties binnen en buiten onze branche en collega-brancheorganisaties over bijvoorbeeld steunmaatregelen en andere zaken. In onze communicatie richting deze partijen benadrukken wij ook de vitale en maatschappelijke rol van slagers. Welke steunmaatregelen zijn er reeds voor ondernemers?

(advertorial)
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_006
contact-500
Contact met de KNS

Wij staan voor je klaar. Telefonisch zijn wij bereikbaar van 08.30 - 17.00 uur op 070 390635. Via onze facebookpagina KNSvoorslagers en via het contactformulier op onze site kun je ook je vraag stellen. 

Sterkte en wees veilig!

Met hartelijke groet,

Medewerkers & Bestuur KNS

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_008
(advertorial)
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_009
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_010
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_011
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_011
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_012
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_013
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_014
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_015
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_016