Coronavirus

Update: 8 april 2020, 09:27

Op deze pagina tref je meer informatie aan over het coronavirus. De impact is groot en wat betekenen de afgekondigde maatregelen die gelden tot 28 april voor jou als ondernemer, werkgever en vakman. Met deze informatiepagina willen wij je zo goed mogelijk voorzien van informatie. Heb je vragen? Wij zijn bereikbaar op 070 3906365 of stuur een e-mail naar info@knsnet.nl

CHECK DE VEELGESTELDE VRAGEN

Hygiƫne & social distancing

Hygiënisch werken en handelen is om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan belangrijker dan ooit. Extra richtlijnen en aandachtspunten hebben wij voor jou op een rijtje gezet. 

Advies: verpak vleeswaren en vers vlees zoveel mogelijk voor

 

Hoe bewaak ik de de 1,5 mtr afstand tussen mijn werknemers?
Klik hier

Wat doet de KNS?

In het kort:

  • Uitgebreide informatievoorziening richting onze leden
  • Dagelijks nauw contact met collega-versbranches en MKB-Nederland en Detailhandel Nederland
  • Continue lobby om de rol van slagers in de voedselvoorziening onder de aandacht te houden en uit te dragen dat naast supermarkten ook de slagers en collega-versspecialisten open zijn om de consument te voorzien van voeding. Mooi radiospotje is het gevolg. 
  • Door de KNS ontwikkelde campagne om de zichtbaarheid van de slager te vergroten door middel van posters en sociale media.
Klik hier voor ons liveblog

Corona-meldpunt

Het coronavirus en de gestelde overheidsmaatregelen hebben onmiskenbaar een effect op jouw bedrijfsvoering. De KNS wil graag helpen door jou in deze moeilijke periode met raad en daad bij te staan. Om jouw belangen optimaal te kunnen behartigen, inventariseren we via een formulier graag de impact van de overheidsmaatregelen op jouw bedrijf. Met deze informatie gaan wij in gesprek met koepelorganisaties en de overheid om te kijken waar mogelijkheden liggen om aanvullende regelingen te treffen voor de slagersbranche.

Klik hier

Relevant nieuws

Klik verder voor meer nieuws

Communicatiemiddelen

Campagne voor slagers