Vrienden van de KNS

Op deze pagina tref je de 'vrienden van de KNS' aan.

foodimpuls-500x


Foodimpuls is een familiebedrijf dat zich bezig houdt met import, dealerschap en groothandel van food- & non food producten voor de Nederlandse detailhandel en foodservice markt. Samen met onze klanten en partners zorgen wij ervoor dat de versmarkt in beweging komt én blijft.

Kwaliteit in product en dienstverlening, Service zowel intern als extern, Rendement voor continuïteit van klanten en Foodimpuls en Samen Sterk in de breedste zin van het woord centraal.

Lees verder

logo Interkring

 
Interkring Vers is een samenwerkingsverband van regionale versgroothandels in Nederland. Interkring Vers is in 1967 opgericht met als gezamenlijk doel krachten te bundelen, om zo op een professionele en inspirerende wijze toekomstperspectief te blijven geven aan versspecialisten.

Een versspecialist heeft een waardevol verhaal te vertellen aan de consument. Het assortiment, de verswinkel, kennis, kunde én service zorgen voor die specifieke versbeleving waar de consument van nu naar op zoek is.

Lees verder

supergarant-367x367


In samenwerking met de KNS staat SuperGarant voor jou klaar. SuperGarant is gefocust op de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf en slagerijen in het bijzonder. De belangrijkste kenmerken hierbij zijn, dat SuperGarant alleen verzekert wat noodzakelijk is en snel schades afhandelt. 

Als onderdeel van het KNS verzekeringsarrangement is speciaal voor de slagersbranche de SuperGarant bedrijfspolis ontwikkeld.

Lees verder

Delmo sponsor

Delmo - de samenvoeging van de diverse bedrijfsonderdelen van de 'De Leede-groep' - is nog steeds zo'n familiebedrijf, waar mensen verantwoordelijkheid dragen én nemen. Zo zijn we met elkaar elke dag bezig om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Delmo levert alle mogelijke machines en benodigdheden voor de voedingssector. Van gereedschappen, verpakkingsmaterialen en reinigingsproducten tot machines, onderdelen en koeltechniek; Delmo is uw partner. Ook als het gaat om advies, in- en verkoop, opslag, onderhoud, revisie en bijvoorbeeld storingsservice.

Lees verder

Vriend worden

Het is dus mogelijk om ‘vriend van’ te worden. Hiervoor zijn sponsorpakketten met communicatiewaarde voor samengesteld. Voor meer informatie? Stuur een e-mail naar communicatie@knsnet.nl.