Communicatiemiddelen

Campagne Bijzondere kerst

Om jou te ondersteunen in jouw communicatie met klanten om de kerstdrukte te spreiden, hebben wij weer een poster en beelden voor Facebook en Instagram ontwikkeld. Je kunt kiezen uit twee versies:

Kunnen klanten bestellen? Gebruik dan de documenten met 'Bestellen'.

Werk je zonder bestellingen, gebruik dan de documenten met 'boodschappenlijstje'.

De bestanden voor Instagram zitten in een zip. Sla het zip-bestand op jouw computer op. Ga via de verkenner naar het bestand, klik met je rechtermuisknop op het bestand. Er opent een menu, klik hierin op ‘alles uitpakken’. De post voor Instagram bestaat uit vier beelden. 

Campagne 1,5 meter afstand

Iedereen weet wel wat de 1,5 meter inhoudt. Iedereen weet ook dat het belangrijk is. Maar wij denken er niet altijd meer aan. Hopelijk helpt dit als vriendelijke herinnering.

Er zijn twee versies: 'Mag het ietsje meer zijn' en ' Mijn slager, met afstand de beste'. Uiteraard zijn er per versie drie formaten:

  • poster om op te hangen of in toonbankdisplay te plaatsen
  • post voor Facebook
  • post voor Instagram

Deze tekst kun u gebruiken voor bij de Instagram-post:

Altijd voldoende afstand houden, soms is het maar lastig. Dat begrijpen we heel goed. Maar omdat het belangrijker is dan ooit, ook in onze winkel, blijven we er u aan herinneren.

Campagne 'Juist nu'

Campagne voor slagers

Algemene documenten

Hieronder tref je documenten aan als Protocol Verantwoord Winkelen, posters om de huisregels in jouw bedrijf te communiceren.

Documenten