Dag van de Slager 2018

De zesde editie van de Dag van de Slager, een initiatief van Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf (Sovvb), vindt dit jaar plaats op 24, 25 en 25 mei. De Dag van de Slager wordt georganiseerd om jongeren te enthousiasmeren voor werken in onze branche en om consumenten die onbekend (geraakt) zijn met de slager en zijn producten, kennis te laten maken met ons mooie vak. Vandaar dat dit jaar het thema is: jong geleerd, oud gedaan.

De slagersbranche heeft behoefte aan jonge, creatieve mensen die slager willen worden. De Dag van de Slager biedt de slagersbranche een perfecte gelegenheid om te laten zien hoe creatief, afwisselend en ambachtelijk een baan in het slagersvak is. Doel van de Dag van de Slager is dan ook om kinderen en jongeren, maar ook volwassenen kennis te laten maken met het slagersvak en –ambacht.

De Dag van de Slager is bestemd voor alle slagers die ambachtelijke slagershandelingen verrichten, zichtbaar voor winkelend publiek en als onderdeel van dagelijkse activiteiten.

Door de activiteiten die de deelnemende slagers organiseren, wordt de veelzijdigheid en creativiteit van het slagersvak getoond. Elke deelnemende slager bepaalt zijn eigen programma tijdens de Dag van de Slager XXL, passend bij het thema de ‘jong geleerd, oud gedaan’. Denk hierbij aan klassenbezoeken, gastlessen op school, workshops en veel meer.

De Dag van de Slager is een initiatief van Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf (Sovvb). De Koninklijke Nederlandse Slagers voert dit project in opdracht van Sovvb uit. 

Aanmelden

Meld je hieronder aan als deelnemer en ontvang een uitgebreid promotiepakket.

Bedrijfsnaam
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres
 Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord

Bestellen

Bestel voor het schoolbezoek tijdens de Dag van de Slager leuke kinderboekjes of broodbeleghapper om uit te delen.

Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Ik bestel: